Plugg nu eller Nöje? Boken Uppgörelsen av Buthler&;Öhrlund | Livet i mellan åt

Livet i mellan åt

Annons

Plugg nu eller Nöje? Boken Uppgörelsen av Buthler&;Öhrlund

Nu är det plugg som gäller efter att jag just skrivit ett långt blogginlägg.

Fast jag måste erkänna att denna bok Uppgörelsen av Buthler &Öhrlund lockar mig mer. 20151106_135554[1] Fortsättning på återvändaren. Christopher Silfverbielke har en hel del sjuka planer för kriminalkommissarie Jacob Colts familj på självaste julafton och jakten kan börja på allvar. Karln har inte bara dyra vanor och ett förakt för vanliga svenssons utan även ett omättligt sexbehov med en kreativitet som skulle få lilla Anastasia och Mr Grey i 50 nyanser av honom att gömma sig under sängen. Spänning när den är som bäst men det får bli senare ikväll för nu är det plugg som väntar!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats