Det vänder nu eller... | Livet i mellan åt

Livet i mellan åt

Annons

Det vänder nu eller…

Det var längesedan jag skrev något i min blogg.

Det har inte blivit något eftersom jag har inneslutit mig helt i min egen värld. Plugget har som vanligt ständigt legat över mig. Men jag känner åter igen att jag vill satsa. Under två år var min styrka nedsatt. Då tappade jag min motivation lite även om jag hela tiden någonstans i tankarna tänkte att jo jag kommer tillbaka.

Året 2015 tyckte jag personligen var ett skitår och de fortsatt enda fram till 2016 sommaren. Visst fanns de ljusglimtar men en speciell sak överskuggade allt. Min väns bortgång var inget som lämnade mig. Dessutom gick det inte direkt framåt med mitt eget mående vilket gjorde mig frustrerad. Visst klarade jag en del saker i plugget men inte allt. Min rygg var och är största problemet för mig eftersom jag inte hade någon ork i den med värk som följd. Tänk om jag vetat och innerst inne kanske jag visste de att detta är en period. Jag kommer att möta dessa perioder lite då och då. Men just då kändes allt tungt.  Det var tur att jag under denna tid hade vissa ljusglimtar.

Jag hade inte klarat mig utan lite roligheter. Resan 2015 under sommaren betydde mycket för mig. Att åka bort, att resa har alltid betytt mycket för mig. Att göra saker med andra människor i sig betyder mycket även om jag kände att under terminen 2015 och vårterminen 2016 hade jag knappt någon ork till att göra något medan någon utan att de gick ut över plugget. De har känts som de vänder nu. Visst jag ska inte ljuga, har haft de jobbigt med ryggen igen tack vare att hösten börjar komma och att jag vrålsatsade hårt med min kropp för en vecka sedan. Jag struntade i allt som jag egentligen vet ger konsekvenser. Men vad jag vill få fram är att tja jag vet att det kommer uppåt och neråt perioder och jag får försöka göra det bästa av dem.

20160806_191118[1]

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats