På jakt efter ny favoritkofta! | Livet i mellan åt

Livet i mellan åt

Annons

På jakt efter ny favoritkofta!

20160405_150522[1]Förra fredag var jag på kupolen. Jag trodde inte jag skulle orka åka dit. Vid kl 10,00 lämnade jag in en uppgift till högskolan som var deadline på. Jag fullkomligt avskyr när det står inlämning vid den tiden eftersom man tror att man har hela dagen på sig och sedan visar det sig att man bara har en liten stund på morgon. Jag hade sovit enormt dåligt efter att försökt vara uppe på natten och skriva,

Hur som helst , jag for iväg än då, Efter att ha ätit på Ikea hade mitt humör stigit ett par grader på skalan och jag var på gott humör. Mitt mål var en ny kofta. Jag har de senaste tre åren glidit runt i min  favorit kofta. En grå stickad kofta som har den bästa huvan med extra mjuk insida. När den är nytvättad älskar jag att glida runt i den Men den börjar se rejält sliten ut och jag får en hel del pikar ständigt när jag envisas att ta på mig den när jag ska ut.

Min jakt på en ny kofta går sådär. Jag stör mig något enormt på att det tydligen är på modet att inga knappar ska finnas nu mer. Så mycket stör jag mig på det att det inte blev någon ny kofta för jag hittade ingen med knappar.

Däremot hittade jag en tröja som när jag stod och tittade på den,  ja då visste jag att den tröja måste jag köpa för den kommer bli favorit.

Lika trist grå var den som en del annat jag har men den var superskön och det är de som räknas. Min shoppingtur slutade med denna tröja, en blå jacka och en bok. Riktigt nöjd.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats