härlig lördagsmorgon/rensa i röran. | Livet i mellan åt

Livet i mellan åt

Annons

härlig lördagsmorgon/rensa i röran.

Denna lördagsmorgon har varit riktig mysig. Jag vaknade vid 06.00 men var inte redo för dagen vid den tiden. Ett av mina mål är att komma upp tidigt på morgonen för att kunna få ut det mesta av dagen. Idag är det lördag och jag tillåter mig att ta det lite lugnare. Kl 08.00 är min tid. Jag slötittar på mobilen det första jag gör, Sedan var det frukost. Jag dricker varmt ingefära vatten (som hinner bli kallt innan jag druckit upp det) till det har jag en smörgås med ägg på. Gott!

Jag sitter i min nya soffa med böcker omkring mig.  Hösten är som sagt min favoritmånad. Det är helt okej att bara mysa, med böcker, film, filtar och sköna kläder. Hösten för mig betyder samtidigt nystart!

Igår började jag rensa och det är något jag vill fortsätta med idag. Har mycket överflödigt skräp som bör slängas. Det var/är exempelvis kartonger med gamla skolskrivböcker, det är slitna kläder, saker som inte används, gamla trasiga handväskor och trasiga cd-skivor. Bara nedlagt i kartonger som tar plats. Jag mådde verkligen bra av att slänga bort de som är trasigt, slitet eller inte har någon funktion för mig.  Återvinna det som kan återvinnas, slängas saker på rätt plats är viktigt för mig. Alternativen är många, slänga/återvinna, skänka eller sälja det.

På schemat ligger idag även att vara ute, gör någon god smoothie, plugga och förhoppningsvis träffa farmor. Ha en trevlig lördag!  Me with no makeup.

 

 

 

20160905_191527[1]

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats